Antal besökare!

torsdag 10 januari 2013FORMEX 
VÅREN 2013Formex - största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign. Här samlas 850 utställare, 25 000 nationella besökare och över 800 medierepresentanter.

I år presenterar Formex tre spännande utställningar!Ps!
Texten nedan kopierad från FORMEX webb sida
Foto: 
COCO FORM
ODDBIRDS
&
DESIGN DAY BY DAY
Ds!Trend Zone 
- Även denna gång presenterar Formex fyra trender för säsongen 

Ansvariga kreatörer kommer från Svenska Moderådet som fått i uppdrag att tolka de hetaste internationella trenderna inom design och inredning och spegla dem ur ett nordiskt perspektiv. Förutom själva inspirationsutställningen bjuds på en hel rad trendföredrag.
-Vi kommer att visa fyra vitt skilda teman i en upplevelserik utställning där vi bjuder in besökarna att bokstavligen kliva rakt in i trenderna, säger Lotta Ahlvar vd på Svenska Moderådet.

Förra året i TrendZone, uppbyggt av
 COCO FORM!Photo: COCO FORM

Photo: COCO FORM

Photo: COCO FORM

Photo: COCO FORM


ODDCOLON

Kommer att finnas i Hall B och erbjuder en härlig buffé och föredragsscen samt en mängd inspirerande produkter. 
Kreatörer är Oddbirds.
 ”Oddcolony” ska föreställa ett litet koloniområde där - Det är nu naturen börjar vakna till liv. Lusten att låta de gröna fingrarna få komma ut och klia den egna jordlotten på ryggen är slående, säger de. Nytänk, tradition och glädje är säsongens ledord!Photo: ODDBIRDS


Designlounge Oh Sunny Day

 

Entrétorget kommer i år att lysa upp tillvaron i rosa och gula toner av loungen Oh Sunny Day. Stylisten och författaren Tina Hellberg är kreatör. I loungen ”Oh Sunny Day” kan man stanna till och samla tankarna en stund. Låta sig inspireras och dela med sig av sina erfarenheter. – Jag ville skapa en enhetlig plats med hjälp av en enda tydlig form, i detta fall cirkeln. En cirkel är både solen och månen, ljuset och mörkret motsatser och en del av samma helhet och universum, säger Tina Hellberg.


Tina Hellberg
 "Inredningsstylist och Skribent"

Photo: Clive TompsettInga kommentarer: